Info - divadlo, jarmark, bruslení, besídka, kino

13.12.2015 11:53

Milí rodiče,

Týdenní plán naleznete pouze na webu, ve čtvrtek ve škole opět nefungovala tiskárna, takže ho dětem vytisknu v pondělí.

Zítra jdeme do divadla, děti přijdou do třídy jako obvykle. Učení si brát nemusí, stačí jen svačina s sebou do batůžku a něco hezkého na sebe..:) Vracet se budeme na oběd cca ve 12:30.

Jarmark - pro veřejnost a pro vás, rodiče, se škola otevírá v 17:00, děti by ale měly přijít už dříve, aby mi pomohly nachystat stánek. Ty, které chodí do družiny, si vyzvednu nejpozději v 16:00 v družině. Ty, které nechodí, prosím přiveďte v 16:00 před školu a já si tam pro ně přijdu.

Rodiče, kteří mají nějaké výrobky na jarmark, moc prosím, aby mi je přinesli zítra nebo v úterý ráno, abych vše stihla připravit. Stejně tak i případné sponzorské dary - jídlo a pití. Ještě jednou moc děkuji...

Bruslení - bruslit půjdeme zase v pátek, všechny děti musí mít zimní rukavice - nejlépe palčáky, čepice, helmy, zimní oblečení a brusle. Ty děti, které brusle nemají, si prosím nechte doma. Případně bych je musela umístit do nějaké jiné třídy. Nejlepší by ovšem bylo, kdybychom mohli chodit bruslit všichni.

Besídka pro rodiče - v pátek od 17:00 do 18:00

Prosím o možnost "generální zkoušky", která proběhne v 16:00 - děti vyzvednu z družiny, ty, které nechodí, prosím přiveďte zase před školu.

V pondělí půjdeme do kina na Malého prince - cena 100Kč. Peníze můžete nosit už zítra, děkuji.