Info - zítřejší bruslení + besídka

17.12.2015 15:21

Zítra jdeme bruslit - sraz ve třídě v 8:00. Bruslení bude tentokrát na 2 hodiny, takže děti si nemusí brát učení. Cena bude 20Kč. Jelikož nám toho v Třídním fondu už moc nezbylo, prosím děti, aby si peníze na zítra přinesly. (Doporučuji, aby děti, které nemají brusle, raději zůstaly doma a zbytečně při čekání na lavičce nenastydly).

Besídka - sraz v 16:00 (přivedete pouze děti) - děti přijdou ve "slavnostním" oblečení, s sebou si vezmou do tašky bílý "kostým", uvidíme, jestli ho vůbec použijeme - rozhodnu se až podle toho, co děti budou mít s sebou, protože chápu, že toho teď na nás všechny bylo moc a možná to všichni nedali dohromady, což nevadí. Vy přijdete v 17:00 - vyzvednu vás dole před hlavním vchodem. Besídka se bude konat v kinosále.

(Jelikož jsme neměli moc času nacvičovat, prosím vás o shovívavost..:))

Na všechny se moc těším zítra a doufám, že si spolu užijeme trochu pohodové předvánoční atmosféry, protože o to jde především,

Renča

Zítra děti dostanou zbylé info na pondělí a úterý. V pondělí jdeme do kina - cena 100Kč a v úterý budeme mít s dětmi besídku ve třídě, prosím nezapomeňte na dárečky - každé dítě přinese dva. Jeden pro kamaráda do dvojice a druhý anonymní. Maminky zároveň prosím o trochu cukroví, popřípadě nápoje pro děti.

Moc děkuji.