Interaktivní tabule - grant

25.05.2016 12:32

Milí rodiče,

máme možnost získat grant na interaktivní tabuli od společnosti Avast. Pořizovací cena tabule je cca 65.000Kč. Od Avastu bychom mohli dostat nejméně 25.000Kč. Naše škola by se také finančně podílela - částkou cca 10. až 15.000Kč, zbytek ale musíme doplatit my. Interaktivní tabuli by Vaše děti mohly využít až do páté třídy - byla by jen naše, umístěna v naší třídě. Všechny třídy na 1. stupňi získaly interaktivní tabuli stejným způsobem - nemáme jí už jen my a ještě jedna třída. 

Výhody interaktivní tabule ve třídě jsou mnohé - výukové programy, prezentace, výklad učiva, procvičování zábavnou formou, propojení s internetem - vše se dá okamžitě ukázat na velké tabuli pro celou třídu atd. 

Pokud o tabuli budete mít zájem, můžete přispět sponzorským darem v libovolné výši. Byla bych ale ráda, pokud se rozhodete, že tabuli chcete, aby nějakým dílem přispěli všichni - chápu, že všichni nemohou dát stejně, ale alespoň něco. Sponzorský dar je také možno odepsat z daní - kdo má firmu nebo podniká. 

Pokud tabuli chtít nebudete, vezme si grant jiná třída, takže se nic neděje. 

Grant musíme vypsat do konce května, takže vás moc prosím, abyste mi co nejdříve poslali mail s informací, zda máte zájem pořídit tabuli do třídy, či nikoliv a jakou částkou byste byli ochotni přispět. Za třídu bychom potřebovali nashromáždit cca 20. až 25. 000Kč.

 

Moc děkuji a přeji hezký den,

 

Renča