Prosba - vzkazy, jarmark.

06.11.2015 14:02

Milí rodiče, tento týden budeme probírat téma: Rodina a domov. Bylo by hezké, kdybyste dětem do svačiny každý den vložili nějaký krátký vzkaz, který dokážou přečíst a překvapili je. Určitě jim to udělá ohromnou radost!

Zároveň vás prosím o postupné shromažďování skleniček na svíčky - prodává Ikea, ale můžou to být i skleničky od vypálených svíček, abyste nemuseli kupovat. Budeme potřebovat na Vánoční jarmark, který už se pomalu blíží. Ze stejného důvodu také prosím o shromažďování ruliček od toaletního papíru.

Chci vás proto poprosit, jestli máte nějaký nápad, co bychom s dětmi mohli na jarmark vyrábět, tak budu moc ráda, když mi dáte vědět.  (Po případě můžeme uspořádat dílnu a věci vyrábět společně.)

(Vánoční jarmark pořádá škola (15.12.) - každá třída má svůj stánek, ve kterém prodává své výrobky komukoliv, kdo přijde (a samozřejmě také rodičům..:)). Pokud chcete, můžete také něco vyrobit doma a donést (maminky často pečou perníčky jako odzoby na stromeček nebo např. buchtu, kterou prodáváme atd.) Výtěžek z celé akce je každoročně věnován na dětské onkologické oddělení v Motole.)

Za veškerou pomoc a nápady předem děkuji,

Renča