Rozdělení do skupinek - představení + info

08.09.2015 12:35

Milí rodiče,

předem vás chci informovat, že paní Nájemníková byla tak hodná a zařídila nám ušití skřítkovských čepiček pro všechny děti, takže si s tím nemusíte dělat starosti..:)

Paní Nájemníkové moc a moc děkujeme...:)

Vaším úkolem tedy zatím zůstává oblečení - jednobarevné triko bez potisků + holky sukýnku, kluci kraťasy.

+ výroba/nazdobení kolbouků podle ročních období.

Děti rozdělím do čtyř skupin podle ročních období. Každý skřítek bude mít na hlavě vlastnoručně vyrobený/ozdobený klobouk podle daného ročního období.  Klobouk se dá vyrobit z papíru, z punčochy, ze starého klobouku, z cedníku, ze staré čepice, z látky, krabice atd. Výběr materiálu nechám na vás..:)

24.9. bychom mohli na poslední dvě hodiny - tedy od 10:40 uspořádat u nás ve třídě malou dílnu, kde bychom klobouky vyráběli. Účast je samozřejmě dobrovolná, klobouk můžete vyrobit i doma.

Na dílnu byste si přinesli materiál na klobouk - něco můžu dodat i já - (rozhodně čaj a kávu..:)), a společně s dětmi bychom klobouky tvořili..:) Pokud vám to tedy čas a práce dovolí, dejte mi vědět, že se dílničky zúčastníte..:)

Skupina Jaro

Jirka

Tobiáš S.

Terezka

Silvie

Péťa


Skupina Léto

Nikolka

Jakub

Daniel H.

Daniel B.

Andrej


Skupina Podzim

Adam

Julinka

Tobias

Vanesa

Artur


Skupina Zima

Robík

Cezarka

Vašík

Tom

Klobouky se dají ozdobit různě - barevné listy, sušené ovoce, papírové vločky, něco nalepit, nakreslit, sušené květiny, papírové květy, přírodniny, barevný papír, ozdoby na stromeček atd. atd.

Záleží jen na vás a vaší fantazii..:)

Všem velmi děkuji za snahu a trpělivost..:)

Renča