Škola v přírodě/konzultace/vzkazy

12.11.2015 13:07

Milí rodiče,

předem moc děkuji za krásné vzkazy ve svačinách pro Vaše děti... Kdybyste tak mohli vidět jejich nadšení a radost, když zprávu objeví!! Pokusila jsem se je vyfotit (fotky jsou na webu a další ještě vložím), tak se můžete podívat.

Konzultace - zarezerujte si prosím vhodný termín formou SMS, mail nebo vzkažte po dětech - termíny v sekci Kozultace.

Letní škola v přírodě - Holany (Máchův kraj)

Dětem jsem dnes dala letáček s předběžnou přihláškou na letní ŠVP. Pro představu o tom, jak to v Holanech probíhá, se můžete podívat na jakékoliv video na stránkách školy. Každá ŠVP je koncipovaná formou zážitkové hry na nějaké téma. Děti jsou rozděleny do týmů a mají i své vedoucí. Starší pomáhají mladším, skupiny jsou namíchané. V areálu je velký bazén, který je jen pro nás, hřiště a spoustu sportovního vyžití. Na děti čeká bohatý program plný her a zážitků.  

(Chtěla bych Vás zároveň upozornit, že se může stát, že zrovna v tomto termínu budu mít státnice, což dopředu nevím a nemůžu tedy svou účast na 100% přislíbit. V případě, kdy bych se ŠVP účastnit nemohla, děti by měla na starost paní zástupkyně. ŠVP se účastní i 1.A, 4.A a 3.A a vybrané děti z 6.A, takže učitelek tam bude dohromady dost i v případě, že bych nemohla být přítomna po celou dobu - dorazila bych ihned,  jakmile by to bylo možné.)

Hezký den,

Renata