Zimní ŠVP - info pro rodiče dětí, které jedou

04.01.2016 17:09

Milí rodiče,

ještě jednou připomenu a zdůrazním několik důležitých bodů, které jste už dostali v písemné podobě.

1, Vše je nutné dětem podepsat!! Helmu, lyže a přeskáče je dobré opatřit samolepkou, aby si je děti poznaly - často se stává, že mají z půjčovny půjčeny stejné lyže ve stejném obalu. Obal na lyže opatřete štítkem se jménem dítěte. Ideálně balte společně s dětmi, ať vědí, co mají s sebou a poznají si své věci pak samy.

2, Každé dítě musí mít helmu - bez ní nemůže lyžovat! Dále nejméně dvoje teplé, nepromokavé, lyžařské rukavice!

3, Je nezbytné mít seřízené lyže na přesnou výšku a váhu dítěte + vázání na velikost nohy! (dělají to v každé půčovně, servisu atd.) Ověřte prosím několikrát, že přeskáče jdou do lyže zapnout - nevypadávají, nevypínají se atd.

4, Nezapomeňte řádně vyplnit všechny formuláře, které jste dostali - Potvrzení od lékaře, bezinfekčnost (musí být s datem odjezdu) - pokud si nebudete jisti, datum můžu vyplnit já. Bez řádně vyplněných formulářů a okopírované kartičky pojištěnce (nejlépe 2x) nemůžeme s nikým odjet. Formuláře mi odevzdejte do tohoto čtvrtka, děkuji.

5, Pokud má dítě nějaké zdravotní omezení, užívá léky, masti, trpí alergií atd., je nutné mě důkladně informovat, vše sepsat do formuláře (případně i podrobněji na zvláštní papír) a na krabičku od léků uvést přesné dávkování atd.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat, ráda vám se vším pomohu a poradím.

Věřím, že si společně s dětmi užijeme dostatek sněhu a spoustu zábavy a že vás překvapí, jak velký pokrok v lyžování za ten týden udělaly..:)

Renča